Bijzondere lucht

Er gaat hier zelden een dag voorbij zonder dat ik de lucht sta te bewonderen. Je ziet hier kleuren en formaties zoals ik deze nooit in Belgie heb ervaren, en ik vind het prachtig en kan daar echt van genieten.

Gisterenavond was ik op weg van Pine Glen (ons nieuwe huis) naar het huurhuis en stopte ik nog snel bij de Shoppers Drugmart omdat ik een brief op de post moest doen. Bij het buiten komen trof het me weer en gelukkig had ik deze keer mijn fototoestel in de auto liggen. Dus trok ik een foto op de parking van de plazza, zodat jullie mee kunnen genieten:

Advertenties

5 thoughts on “Bijzondere lucht

  1. Toen ik de foto zonet zag, dacht ik spontaan aan de Noordpool šŸ™‚ Dat geeft daar ook zo’n spectaculaire zichten… uitzonderlijk om te zien, zowel op foto als live veronderstel ik !
    Groetjes,

    Hilde en co

  2. Daar kan ik ook zo van genieten van een mooie lucht! In Amerika hadden we dikwijls een mooie helblauwe hemel… Spijtig genoeg is dat niet het geval in Zug. We wonen hier in een heel mistig gebied, dus veel grijs weer in de herfst en winter… Niet bevorderlijk voor je humeur…

    Groetjes,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s