Koude billen!!!

Maandagavond, 22.38u:

-23 is verdomd koud aan je billen als je 20 minuten met een hond rondwandelt!!!
Ik hoop dat we Dusza in ons nieuwe huis snel terug kunnen laten wennen aan een plasweide, zodat ze bij zulke koude haar plasje en kakje huspakee-snel-snel op haar plasweide in de tuin kan gaan doen.
In theorie is het nu iets van -12, maar er staat een zeer strakke wind, er waait sneeuw en de luchtvochtigheid is groot, waardoor de gevoelstemperatuur -23 is. Dikke jas, kozakkenmuts, warme sjaal, handschoenen en met pels gevoerde laarzen zijn ok. Maar een jeansbroek zonder meer, dat geeft je dan koude billen.

Gisterenavond is het beginnen sneeuwen. Dit is een sfeerfoto van toen. De overkant van onze straat, inclusief kerstverlichting:

Het linkerdeel van het huis op deze foto is van ons, dus die garagepoort met Erwins auto er voor. Boven de garage is Dario zijn slaapkamer. En links zie je Erwin nog aan het portaal van de voordeur staan:

De foto’s zijn van slechte kwaliteit, sorry!

Advertenties

9 gedachten over “Koude billen!!!

 1. Brrrr dat is inderdaad koud. Dat Dusza nog zo lang buiten wil zijn. Onze hond was altijd zo weer binnen met sneeuw.
  Leuke sfeerfoto’s

 2. ja, ik ken dat gevoel, bevroren billen! Een ouderwetse lange onderbroek onder je jeans doet wonderen! Wij vroegen ons in november af waarom er in de winkels zoveel lange onderbroeken te koop waren. Na een paar weken tussen min 15 en min 20 weten we het … Nog zo gek niet, die Zweden!

 3. Brrr, nu kunnen we als Belgen niet meer volgen hoor. Wel de eerste sneeuw, maar niet die erge koud alhoewel het hier ook al weer -6 is.

 4. Dat is nog erger dan hier…
  Ohhhh op je blog sneeuwt het ook. Wat leuk!

  Hier gevoels temperatuur van min 15 op het moment zeggen ze.
  Komt ook door de wind. Pak je lekker in zou ik zeggen hoor.

 5. Wat leuk, die sneeuwflokjes op de website!! Ik ben benieuwd hoeveel sneeuw jullie nog gaan krijgen. Ziet er altijd wel gezellig uit. Krijgen jullie ook last van “lake effect snow”? We verhuizen over een aantal weken naar Buffalo, daar is het effect erg goed te merken.

 6. Ik had hier al koude billen en hier voelde het “maar” net als -14. Van mij mag het gauw opwarmen, maar jullie zullen daar wel aan de kou moeten wennen!

 7. De lange onderbroek heet hier : Long John. Nou het is echt lekker warm hoor, zo’n lange onderbroek ;). Ze hebben ze hier in alle soorten en maten. Voor mij mag het iets warmer maar wel meer sneeuw. Kunnen we tenminste de latten onderdoen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s