Dusza in de sneeuw

Alles is weer terug naar normaal: de scholen zijn open (blijkbaar was het 15 jaar geleden dat ze ze nog eens gesloten hadden hier!). Erwin terug naar ’t werk. Vanaf half februari zal hij 3 dagen per week downtown zijn, hij heeft er een nieuwe taak bijgekregen.
Al bij al is de storm hier heel goed meegevallen. Sommigen zijn nu goed goedgezind omdat de scholen gisteren gesloten waren terwijl dat niet echt noodzakelijk was. Maar he, je moet als School Board zo’n beslissing nemen om 6am, niet wetende wat er allemaal nog op je af gaat komen die dag en afgaande op wat de voorspellingen zijn. Liever dus sluiten, dan iedereen half de voormiddag moeten oproepen om hun kinderen van school te komen ophalen wegens “te gevaarlijk”!

Dusza was weer heerlijk van de sneeuw aan ’t genieten deze ochtend. Ik wou deze foto’s graag met jullie delen, omdat ze tonen wie Dusza is: een speelse, vrolijke meid die van haar leven geniet. 🙂

Ze staat tot aan haar buik in de sneeuw, bij het hek met de buren.

Dusza al spelend:
(Op een bepaald moment dacht ik dat ze me gewoon omver zou springen. Je zal wel zien welke foto ik bedoel. Gelukkig bedacht ze zich, met weer een grappige foto tot gevolg.)

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

7 thoughts on “Dusza in de sneeuw

 1. Wat een leuke foto’s van Dusza! Daar word je toch vrolijk van, nietwaar? Ik vind het ook altijd heerlijk om onze hondjes in de sneeuw te zien, al krijgen we die hier niet zo frequent. Ze zijn er gek op!

 2. Super foto van die springende Dusza! Ook al zo’n blije gup!
  Onze Hannah loopt meer met haar hoofd onder de sneeuw dan er boven en krijgt er geen genoeg van. Digger (klein) heeft het wel zwaar een weg te vinden en bij Meggie gaat het wat op en af. Die is denk ik ook wat aan de kleine kant (middenformaat), maar heeft het gauw koud.
  Leuk is dat die honden zo genieten!
  Fijn weekend!

 3. Mooie update door de samenstelling van foto’s ! Die ‘manen’ zo wegwaaiend….. Heel herkennend.
  Gelukkig zijn jullie gespaard gebleven van veel (winter)ellende.
  Groetjes,
  Hilde en co

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s