Foto’s van de raccoon

Dit was dus onze raccoon. Eerst verscholen achter de struiken, daarna tracht hij op het hek te klimmen, waar hij na een hele tijd op geraakt en daar dan blijft zitten. Om nadien naar beneden te komen (vallen), om terug achter een boom in de schaduw te gaan liggen, waar de man van de Humane Society hem dan ook gevangen heeft.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

8 thoughts on “Foto’s van de raccoon

  1. Vooral die laatste is echt zo’n typische suburb foto: raccoon op standaard houten schutting, muur van de buren er vlak achter en de satelietschotel in zicht! Ik heb jaren geleden een soortgelijke foto gemaakt, alleen wat minder scherp; ‘onze’ raccoon liep wel snel weg! Heb je nog gehoord hoe het nu met hem/haar gaat?

  2. Een raccoon hoor je niet te zien gedurende de dag. Waarschijnlijk ziek of hondsdol. Ik heb er ook een gehad. Overdag en heel sloom. Hij is toen afgeschoten. Volgende dag hetzelfde met een skunk. Had dezelfde symptomen. Het opruimen daarvan had nog heel wat voeten in de aarde. Jemig wat stinkt zo’n beest. Heb de beesten maar een poosje binnengehouden toen

    • Tot nu toe nog steeds geen reactie. 😦 Ik hoop dat dat wil zeggen dat het beestje nog leeft, dat ze het medicatie geven, en dat ze misschien even willen afwachten of deze goed werkt? Maar ik denk dat ik morgen maar eens ga bellen.

  3. Geweldige beestjes, hier lopen ze ook langs het huis. Minder vaak te spotten dan konijnen, squirreld en deer, maar toch een bijzonder gezicht, letterlijk en figuurlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s