Nog niet meer nieuws

Vorige week heb ik een mailtje gestuurd naar de Humane Society, met de vraag hoe het ondertussen met ons raccoontje is en of ze ons een schatting van de kosten konden geven zodat we konden sponsoren. Aangezien ik vandaag nog geen antwoord had gekregen, heb ik maar eens gebeld. Maar je krijgt dan zo’n bandje dat zegt dat ze ontzettend veel oproepen krijgen, en dat je dus je boodschap in moet spreken zodat ze je binnen het uur terugbellen. Tenzij je een noodgeval hebt (animal in distress), dan mag je op 7 drukken. Ikke dus beleefd ingesproken. We zijn nu meer dan 10 uur later, en ze hebben nog niet teruggebeld. ’t Is precies dat ze ons geld niet willen. šŸ˜¦

Thanksgiving is inmiddels al weer achter de rug. We hebben het dit jaar in Guelph gevierd, in het bonte gezelschap van een aantal proffen en phd studenten van deĀ  unief. Lekker en gezellig.
Zaten we toen nog om 8 uur ’s avonds buiten te genieten van het zomerachtige weer, ondertussen zijn de temperaturen met 10 graden naar beneden gedoken. En vandaag en morgen hebben we er ook heel wat wind bij,Ā en veel regen. Guur herfstweer dus.

Advertenties

5 thoughts on “Nog niet meer nieuws

 1. Knap dat jij je ingehouden hebt om niet toch 7 te drukken! Balen dat ze er zo slecht mee omgaan….
  Zal duimen dat het goed gaat met jullie racoon en dat jullie gauw wat horen!
  Gr. Claudia

 2. Dat was zeker een unicum, dat er met Thanksgiving ’s avonds nog buiten gezeten kon worden.
  Vreemd dat je niets meer gehoord hebt van die Human Society.

 3. Grappig die wasberen! We hebben er vooral met de vuilnis last van. Alles in 2 vuilniszakken voor ons vanwege die reden. Misschien kan het bloggers in de VS gedeelte op allesamerika weer eens worden opgeruimd. Er zijn aardig wat blogs die weer stil liggen. Ook zijn Petra en Gert-Jan inmiddels gescheiden. Gert-Jan heeft de winkel, Petra het motel.

  • Peter, het AA slorpt alsmaar meer tijd op, aangezien het forum zo hard groeit. De leden merken er misschien niet veel van, maar achter de schermen hebben we hier echt wel veel werk mee aangezien we alles wat forumleden ons per pb melden bespreken, en een antwoord terug geven. Daarnaast moeten we dus ook wel alle nieuw geplaatste berichten lezen. Dus als je je geroepen voelt om die lijst op te kuisen, bezorg me dan maar een pbtje van de blogs die al langer dan 3 maanden stil liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s